Hudvård

Jag får ofta frågor kring min hy, mitt hår samt om min makeup... För ett tag sedan skrev jag om lite hudvårdsprodukter som jag använde, och nu har jag testat en ny grej på marknaden som gjort underverk för min hy. Det är en rengöringsapparat som har ett siliconhuvud. Sjävla apparaten är uppladdningsbar och vattentät, och siliconhuvudet rör sig i olika riktningar - samtidigt. Så den rengör med andra ord ofantligt bra. Vissa av mina rengöringsprodukter har haft svårt för att få bort vissa envisa concealers som jag använt, men med denna apparat så försvinner concealerfläckarna lätt som en plätt. Och trots detta så är siliconet väldigt varsamt mot huden, i jämförelse med borstar som istället stjälper, än hjälper.
 
Apparaten och den tillhörande regöringen kommer från ett forskningsföretag. De har patent på vissa grejer, vilket gör produkterna extra speciella. Och jag kan med handen på hjärtat säga att detta var ett av de absolut bästa rengöringsprodukterna som jag någonsin använt. Apparaten gör huden mjuk, len och tar bort döda hudceller vilket gör att huden även får en fin lyster samt att porerna blir mindre synliga. Sen så hålls huden ungdomlig och fräsch tack vare rengöringskrämen och röreslen i apparaten. Man upplever liksom känslan av att kännas "tight" i ansiktet, om ni förstår? Tight och fräsch. Rörelsen i munstycker bygger nämligen upp kollagen och elastinet i huden.
 
Rengöringen tar bara två minuter, och apparaten säger till när det är dags för dig att "byta område". Så 30 sekunder i pannan, 30 sekunder ena sidan, 30 sekunder hakan samt 30 sekunder andra sidan. Den varnar även när du trycker för hårt!
 
Nu undrar ni säkert vad man får betala för en sådan apparat. Och det är en kostnad på 2.000 som man får ge. Det kan låta saftigt, men jag är sååå nöjd och det är bara en engångskostnad. Siliconet sliter trots allt inte som en borste, utan denna varar för evigt!
 
Om ni är intresserade så tipsar jag er om att höra av er till Angelica. Hon säljer dem nämligen! Hennes mejl finner ni här:
info@bauerclinic.se
 
 

Så här ser min hy ut nu, utan smink! Tyvärr försvann min "före" bild som jag fotade för några veckor sedan. Jag ville visa skillnaden... Men ja, ni kan ju se att jag inte har några direkta problem med min hy. Den har blivit väldigt fräsch sedan jag började använda denna rengöringsmagi!
 
 

Kommentarer:

Mika:

Ett tips gällande hemsidan är att ta bort kommentarsmöjligheten på dina undersidor. De kommentarer som visas nu är från 2013 och matchar inte innehållet på sidorna :)

Emma:

Testade inte du Peter Thomas Roth nån gång? Vad tyckte du om de? Är de värda priset? :)

Svar: Tyckte guldmasken vad super! :)
Linn Ztrelin

Jessica:

En fråga, använder du nån rengöringskräm tillsammans med apparaten eller används den utan kräm? :)

Svar: Använder den med tillhörande kräm som verkar in på DNA:t! :)
Linn Ztrelin

Jessica:

Nu läste jag hela meningen, så du behöver inte svara på den föregående frågan, ups 🤣

Anonym:

”Utan smink”, nej.

Svar: Jo, jag har inget smink. Tar det som en komplimang ;)
Linn Ztrelin

AyumuSWE:

Funkar den på all hy? :)

Svar: Ja! :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: