Bloggstrul deluxe

Jag vet inte om ni har lyckats komma in på min blogg, men det har i alla fall inte jag… Så efter mitt blogginlägg i fredags har jag inte kunnat komma in på bloggen. Varken via mobilen eller via datorn. Domänen har dock blivit flyttad till en annan leverantör så problemet kan ha legat där… Men nu är jag hur som helst tillbaka igen! 😀

Oprah reds ut i fredags och i går. I dag ska hon få ett pass i ridhuset, vilket verkar behövligt. Ute är hon helt galen nu. Hon har en enorm energi och vilja framåt. Vilket ska bli väldigt spännande att få handskas med under comebacken på tävlingsbanan i mars.. Det finns en stor chans att hon skickar av mig på framhoppningen – det har hänt förr, hahahahahaha! Nej men hon känns jättefin. Hon är lugn för övrigt i hage, stall och hantering. Så hon använder sin energi hyfsat bra i alla fall.. 😉

I dag har jag följt med pappa ut med hundarna. De fick leka i flishögarna! Svårt att få bild på dem dock, de sprang som idioter så min kamera hängde inte riktigt med…. Autofokuset blev förvirrat, haha!

Men men, vi hörs i kväll! 😀

LIN_8374

LIN_8393_edited-1

LIN_83822_edited-1

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title