Fredaaaaaag

Åh, i går hade vi på Spotlife lite strul med bloggarna, igen. Men nu är jag här! Och ja, vad hände i går? Jo, fröken Gul fick utsättas för ett markarbetespass inne i ridhuset. Med bommar som avslut vilket hon blev sååååååååå glad över. En serie travbommar och en serie galoppbommar, varav en bom i serien över galopp var upphöjd = ännu mer exalterande för en hoppglad känguru. Fotarbetet var fantastiskt bra, haha! Kvick som en liten kanin, tät följt av en ”känguru-serie”… I dag kommer hon få komma ut i skogen igen. Lite lugn jogg, hade jag tänkt mig. Jag vaknade nämligen upp med världens träningsvärk i magen, så Oprah har säkert lite känningar hon med, haha!

Hur som helst, sen är det jobb som gäller – övertid. Min fredagkväll kommer alltså tillbringas inne i lagret.

LIN_8281

LIN_8287

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title