Överambitiös

Oprah levererade en härlig känsla i sadeln i dag! Vi tog en runda i skogen och hennes energi samt glädje går inte att ta miste på. Hon är sååååå härlig och har blivit en helt annan häst sedan jag bytte kraftfoder! Och ja, åter till ridturen… Nu sitter ju bytena som en smäck… Direkt när jag TÄNKER byte, så utför hon ett innan jag ens hunnit ge direktiv… Likt ett ”match made in heaven-par” som avslutar varandras meningar, haha… Så Oprah ligger liiiiite före mig där. Något som jag inte direkt kan bli sur över på något vis, för min tanke finns ju ändå där, även fast jag inte sagt åt henne än… Såklart så skulle ju det mest optimala vara att hon byter när jag ger klartecken rent fysiskt, men på något telepatiskt vis verkar det fungera ändå. Lite överambitiöst sådär… Nu vill hon gärna byta hela tiden eftersom att hon själv tycker att hon är så pass duktig, haha…

Men men, nu vankas jobb alldeles strax! :) Vi hörs hörrni! Och under nästa vecka tänkte jag låta gulen få börja dofta på bommar igen – woop woop!

 img_2747.jpg

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title