Gul var på hugget

Gårdagens stelhet var som bortblåst i dag. I går tyckte jag även att hon knep lite med svansen. Eller ja, inte knep och knep… Men hennes svansföring var som en ”vanlig” häst. Oprah brukar annars gå med svansen väldigt högt. Så jag började bli lite fundersam i går och tänkte direkt på korset, eller strax innan. Men i dag kändes hon fin igen så antagligen hade hon blivit lite kall i hagen i går(Oprah är extremt känslig för kyla). Så i dag åkte 450 grams täcket på, trots att det bara är ett par minus. Men Oprah har alltid varit väldigt känslig för väderomslag och kallare tiden. Sen fick hon även på sig broddar(jag är egentligen livrädd för att brodda sedan min förra storhäst Cappuchino fick en obehaglig spark). Men brodd åkte på i dag då jag upptäckte lite isiga fläckar i hagen.

Hur som helst, dagens tur i skogen bestod endast av skritt eftersom underlaget inte riktigt höll måttet. Så hon tuffade på över den frusna marken, med svansen högt upp i luften.

I morgon kör vi lite markarbete i ridhuset, om det nu inte skulle bli plusgrader och mjukare i marken.

LIN_8268_edited-1

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title