Inspiration

Kvällen i går var helt fantastisk. Rolf-Göran är en sådan inspirerade människa, inte bara som ryttare, utan som ”hästkarl”. Han har ett sunt tänk kring hästen och jag tror att det är en enorm fördel för honom inom sin nisch. Det är helt omöjligt att sammanfatta clinicen i text. Den bör snarare upplevas.

Hur som helst så fick Oprah vila i går då veterinären kom ut och vaccinerade henne. Så i dag skrittade jag bara ut på henne, och i morgon får hon gå ett lättare skrittpass med inslag av lite trav inne i ridhuset. Sen joggar jag henne på måndag och därefter kör vi på som vanligt – med massvis utav inspiration och motivation forsandes i mina ådror.

Det var även kul att få se så fina hästar i går. Catch var en liten favorit! Så stadig, så glad och så vacker, trots sin unga ålder.

Med en motivationsboost i bagaget så inleder jag det nya året med en härlig inställning. 2018, nu kommer jag och Oprah!

LIN_1510

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title