Fullt ös Fredag

En fredag utan övertid på jobbet, that’s nice. Dock håller jag mig sysselsatt med annat.. Bland annat så ska jag snart bege mig till min kompis Minna. Vi ska lasta in Geniki i min lastbil och sedan åka i väg för att prova ut en ny sadel till henne :) Vi får väl se om hon knallar in i lastbilen lika snällt som hon gjorde när hon skulle flytta… Men man vet ju aldrig! Nu har jag inte träffat henne på ett tag, så vi får väl se om förtroendet till mig fortfarande finns kvar där inne någonstans, så att hon snällt kliver på rampen!

När sadelutprovningen är klar så är det snabbt hem som gäller. Sedan styr jag bilen mot Linköping och Smedstad Ridsportcenter. Rolf-Göran Bengtsson ska som sagt ha en clinic, och jag kommer suga i mig masssssor utav tankar och information. Allt för att kunna bli så inspirerad och motiverad i mitt egna arbete som möjligt.

LIN_4065

LIN_4109

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title