Ny ridhjälm på ingång

Wohoooo! Nu ska min ridutrustning bytas ut till svart, helt och hållet. Därför tog jag tag i saken i går och klickade hem en liten dröm… Åååh, hoppas den kommer innan helgen! Sen på fredag blir jag äntligen ägare till ett par Tretorn Advance igen. Hittade en tjej i Linköping som kunde tänkas sälja dem till mig, nästan som nya – endast använda två gånger.

Så ja, jag är glad! Men kan ni gissa vad det blev för hjälm? Jag har haft sex olika märkeshjälmar under min livstid. En GPA Speed Air från den gamla modellen, sedan två GPA Speed Air från den nya modellen, därefter en GPA Speed Air med svenska flaggan, sen två Antares hjälmar – en svart/brun och en blå.

Kan ni gissa vad för hjälm jag köp nu?

001_5071db72e087c33d73689199

LIN_2631

LIN_9309

LIN_2766_edited-1

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title