Jogging i snöblask

Jag vaknade upp otroligt seg i morse… Hela veckan har inneburit dålig sömn och stress på jobbet! Men varför jag har dålig sömn är dock inget som jag kan sätta fingret på… Jag brukar somna snabbt och sova hela natten igenom. Men nu, nej. Otroligt frustrerande och ett orosmoment, faktiskt. Kan jag inte sova så brukar det innebära att något dåligt ”är på gång”. Så ja, jag vet inte riktigt… Men hur som helst så släpptes hästarna ut, sedan joggade jag ut på Oprah i skogen. Vi travade en runda bland snöblasket och hon kändes så, så fin. Energi som räcker och blir över, samt med en känslighet som kan tyglas av ett par sytrådar. Att vara stabil i magen är ett måste på fröken gul, vilket kommer göra att mitt sixpack snart växer fram igen, haha! 😉

Hon känns fantastisk i varje fall, och glad som attan! Underbart! I helgen ska nya ridbilder knäppas också, weeiii!

DSC_0351_edited-1

blogstats trackingpixel
Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title