Försenat veckoschema

Jag har ju helt glömt bort att uppdatera er med ett veckoschema! Jisses! Dessa högtider gör mig så extremt förvirrad och veckovild, haha! Men hur som helst så ska jag på en clinic i Smedstad Ridsportcenter på fredag. Och det är inte vem som helst som håller i clinicen… Utan det är vår självaste Roffe! Iiiih, jag är så taggad! Han ska, i det stora hela, berätta hur man höjer prestationsförmågan hos sig själv och sin häst. Roffe ska rida samt demonstrera sitt system med hjälp av Holsteinerförbundets ryttare och hingstar på olika utbildningsnivåer. Så jag är väldigt förväntansfull på kvällen. Jag ska med andra ord inte jobba övertid på fredag, den kvällen är helig sedan länge, haha! 😉

Oprah kommer fortsätta sättas igång och jag beräknar att kunna börja träna för Jill till månadsskiftet igen!

Måndag – markarbete
Tisdag – uteritt
Onsdag – vila
Torsdag – uteritt
Fredag – skritta
Lördag – uteritt
Söndag – markarbete

LIN_7988

blogstats trackingpixel
Comments 2
 • Vera

  Hej!
  Nu när det gått en tid sedan du och Oprah fick klartecken att börja träna och allt verkar se bra ut, undrar jag om du kan tänka dig att skriva lite kring hur du känner gällande det första veterinärbeslutet? Jag förstår självklart att kännedom om en hästs individuella förutsättningar och journal är lika viktig för diagnosticeriring som den är hos människor, men känns det inte ändå lite obehagligt att två kompetenta veterinärer kunde dra så olika slutsatser av samma fall(där den positiva slutsatsen dessutom visade sig vara den korrekta). Tror du att oenigheten i detta fall endast berodde på komplexiteten eller är det något du tänker mycket på och är orolig över i nuläget? (Notera alltså att jag inte ställer frågan för att ifrågasätta beslutet som togs om att Oprah kan fortsätta tävla, utan endast undrar hur du förhåller dig till faktumet att två veterinärer kan ha så olika syn på samma fall). Hoppas du förstår vad jag menar och vill besvara frågan :).

  Reply

  • Linn Ztrelin Post author

   Jag förstår helt klart vad du menar! Och har reflekterat mycket över detta. Jag skulle jättegärna vilja skriva ett inlägg, men tyvärr finns det nog en risk att den berörda veterinären tar illa upp. Och jag vill inte skapa något onödigt drama, trots att det inte skulle vara min mening… Men du vet hur hästmänniskor är…

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title