Equi-Jewel

Då Oprah förlorat i muskelmassa och tappat lite överlinje så har jag nu, efter lite efterforskning, bestämt mig för att utöka foderstaten tillfälligt med Equi-Jewel.

Så här stor det om fodret:
Ett vetenskapligt energitillskott baserat på superfibern riskli. Mycket effektivt när kondition, muskelutveckling och topline behöver förbättras. Innehåller ett fett som hjälper till att ge och bra hull på rätt ställe och glänsande päls. Naturlig E-vitamin, selen och kalcium är tillsatt.

Equi-Jewel ska supportrar muskelutvecklingen och passar såväl konvalescenter som tävlingshästar. Fodret innehåller ett lågt värde stärkelse och socker, vilket jag alltid eftersträvar. Så vi ska se hur detta funderar tillsammans med Primero TOTAL som hon får hela tiden. Equi-Jewel blir bara ett komplement under en tillfällig period eftersom jag känner att jag vill ge henne lite mer hjälp för muskeluppbyggnaden.

Det ska bli spännande! :) Dyrt som attan, så bäst att det är bra…

LIN_8231

LIN_8233

blogstats trackingpixel
Comments 8
 • Diana

  Skulle inte ge equi jewel, provade en påse då jag var nygiken men tycker inte det gav något. Kör på granngårdens special protein, detta gav jag innan till min höst och det blev skillnad på kroppen. Det fyllde ut där det saknades, då fick min 1 vitt krafft mått om dagen. Man kan även prova med granngårdens protein koncentrat, det innehåller alla vitaminer plus mineraler. Viktigaste ingridiensen är potatisprotein samt andelen lysin, det är det som bygger musklerna. Googla lite och jämnför med tex kraffts protein foder osv

  Reply

 • Therese

  Jätte bra foder! Tror inte du kommer ångra dig, fodrade det med min häst ett tag som hade samma problem som oprah har :)

  Reply

 • Isabelle

  Har det till mitt fullblod, det är jättebra!

  Reply

 • Anneli

  Eller så kanske inte primero total är tillräckligt för lilla gula?
  Tittade ner i en påse och tycker mest det var olika strån, alltså typ hackat hö. Resten som såg ut som kraftfoder var ju då i mindre mängd. Hö ger vi redan fritt av så tänker att kraftfoder ska vara mer rejält om de ska hålla hull.

  Reply

 • Therese

  Tips, maxirice är billigare. Kolla in det

  Reply

 • Jessica Jansby

  Jag började ge vetekli till min valack för att ”fylla ut” honom nu under vinterhalvåret, min förra häst tog sig helt fantastiskt på vetekli och blev superfin i hull och därmed musklerna också – men när vi började ge min nuvarande häst det så tog det en dag så stod vi med en allergisk reaktion och utslag över hela kroppen, blev då rekommenderade att ge honom equijewel istället och det har funkat bra! Som du själv säger så gråter plånboken lite när det är dags att köpa nytt, men viktigaste är väl att det funkar för hästen… Min herre har börjat ta sig, utan utslag/reaktioner, så förhoppningsvis kommer han att lägga på sig ännu mer än vad han gjort än. Jag rekommenderar att prova equijewel om det passar in i foderstaten men om det bara är för att få upp Oprah i hull, och hon inte är känslig för protein/oljor, så hade jag verkligen rekommenderat vetekli! Betydligt billigare, en påse räcker i månader och vi såg skillnad på bara 3 veckor. Lycka till!

  Reply

 • Linnea

  superbra!!! har det till alla min hästar och märkte stor skillnad direkt!!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title