Mina nyårslöften 2018

Nyårslöften är till för att brytas, har jag hört… Men i detta fall så baseras mina löften på tydliga mål, mål som jag vill uppnå under årets gång. Både vad gäller mig som person, mig som ryttare samt mig som influenser.

Löfte 1
Bli en bättre människa. I mitt fall så betyder inte det att bli vänligare eller mer förstående mot min omgivning och medmänniskor, för det är något som jag strävar efter i princip varje dag. Utan med en ”bättre människa” så innebär det för mig att kunna lätta på hjärtat. Våga öppna upp mig, istället för att mura in mig runt en stenig fasad… Detta är nog jäkligt flummigt sagt, och svårt för mig att förklara. Men men..

Löfte 2
Äta mer hälsosamt. Jag rider och gymmar, men konsumerar otroligt dåliga produkter i matväg… Jag menar, Oprah har en uträknad foderstat och med henne är jag extremt noggrann, men jag själv däremot… Tja… Vi ska nog inte gå in i detalj, haha!

Löfte 3
Fortsätta utvecklas som hästmänniska. Jag har självklart mål med min ridning när det kommer till tävlingsnivå. Men det viktigaste för mig är att fortsätta utvecklas som hästmänniska, inte bara ryttare. Jag vill fortsätta söka information, lära mig, lyssna och försöka förstå. Jag kommer fortsätta att inte lyssna på ”första bästa”, utan jag vill höra många olika åsikter, om allt, för att kunna bilda mig egna uppfattningar utefter vad jag upplever. Jag vill fortsätta bli mer och mer förstående för hästen som individ. Och jag tror att jag på så sätt kommer få de resultat som jag eftersträvar i tävlingssammanhang.

Löfte 4
Våga satsa. När det kommer till sociala medier och mig som offentlig person, så måste jag våga mer. Förändringar kommer ske, snart.

Jag är som sagt väldigt spänd över det nya året. 2018 låter bra. Och jag kommer inleda de första två månaderna på bästa sätt! Först med en clinic med Roffe på fredag, sen Lady Gaga och därefter GHS med fantastiska vänner. Hääääärligt!

LIN_8108_edited-2

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title