Första dagen på det nya året

Att inleda första dagen på 2018 med en sovmorgon, samt att vakna upp utan baksmälla, har varit heeeeelt fantastiskt! 😉 Jag är väldigt glad över att jag tog på mig tant-feelingen och ställde in nyårsfesten. Julen har varit så enormt påfrestande och stressig(dock väldigt rolig) för min del. Och festen på annandagen tog kål på mig, hahahaha! Så ja, att vakna upp i dag var en fröjd, likt de flesta dagar numera.

Hur som helst, i dag red jag Oprah inne i ridhuset. Det gick väldigt bra får jag nog lov att säga, åtminstone när hon höll sig på backen. För till en början var hon väääääldigt nervig och kunde inte allt lägga fokus på mig. Men när jag väl lyckades få hennes uppmärksamhet så presterade fröken riktigt bra. Speciellt i galoppen! Nu gör hon alla byten klockrent, något som är en stor vinst för oss. Bytena till höger har strulat i omgångar genom korsgalopp eller seriestudsar. Men nu sitter dem – äntligen. Allt känns så balanserat och harmoniskt, trots att hon numera är som en tickande bomb att rida. För ja, helt plötligt när jag skulle rida in henne på en volt så flög hon rätt upp i luften, haha… Helt oprovocerat. Men jag tror det är små hjärnspöken och en liten bieffekt på hennes ofrivilliga vila som balltrampet medförde. När hon kommer in i träningsupplägget igen så är jag säker på att hennes myror i bena försvinner :)

Utöver stallet så har jag tagit tag i en hel del lägenhetsfix, samt åkt i väg till den lilla återvinningen. I skrivande stund har jag även hunnit få i mig lite mat från kinarestaurangen som ligger på gångavstånd från mig. ”En portion” blev mat för stunden, samt tre matlådor till jobbet, haha! Det är generösa portioner bestående av stekt ris, grönsaker, kyckling och cashewnötter. Helt underbart gott med soja och lite sötsur sås! Yami! Utöver detta har jag även hunnit bunkra upp med lite fler matlådor. Så nu behöver jag inte bry mig om att tillaga krubb till jobbet förrän om ett par veckor.

Nu ska jag skriva ihop lite inlägg för att kunna tidsinställa underveckan. Sen ska jag svara på mejl samt djupdyka in i min lilla hemlis som snart kommer avslöjas..

LIN_8189

Så här laddade jag upp min dag… Jag är helt frälst i en god paprika, söta små körsbärstomater och en god salladsost. Mumma!

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title