Sista brunchen 2017

Jag inleder mina sista lediga dagar med låååånga sovmorgnar… I dag låg jag i sängen till klockan halv tolv typ. Helt otroligt för att vara jag! Sen gick jag upp och dunkade Eminems nya album medan jag diskade(tur grannarna inte kan ringa Securitas förrän klockan 21). Efter det avnjöt jag en stor skål med risgrynsgröt och Nocco Jubileum samtidigt som jag kollade igenom lite klipp gjorda av min favorit-youtuber Liza Koshy, som egentligen är den enda youtubern som jag följer, haha… Jag har inte fastnat för youtube alltså… Förstår inte riktigt varför… Jag vill ha tillbaka den gamla bloggtiden med Genne, Dressyrmupparna, Tyra, Bågfeldt, Ponnysanning, Isabella, Carlssonpataket etc… Då var det sinnesjukt kul! Lite onödigt drama emellanåt, men det var kul.

Jag kommer under 2018 fatta ett beslut som kommer påverka mig negativt till en början, men i längden tror jag att jag tjänar mer på det. Ni kommer få se, snart!

Hur som helst, nu ska jag bege mig till stallet och fixa. Oprah vilar i dag. Efter stallet ska jag fila på lite grejer och därefter ska jag till mamma och pappa för nyårsmiddag. För ja, jag ställde in festandet i kväll… Hörde nämligen av mig till en killkompis i går och lämnade återbud. Jag orkar inte med fest och alkohol en helg till. Det har blivit fyra fester denna månad och det är tre gör mycket, hahahahaha! Så jag kommer inleda det nya året utan en jobbig baksmälla – vilket på sätt och vis känns väldigt bra.

Hoppas er nyårskväll blir toppen! Allt gott inför 2018!

LIN_8225

LIN_8226

blogstats trackingpixel
Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title