Bergochdalbana

2017 var ett blandat år för mig, alltså verkligen. Oprah och jag inledde året starkt med att leverera fina resultat på varenda tävling. Minst en rosett fick vi med oss hem, och som sämsta resultat lämnade vi tävlingsområdet med fyra fel i bagaget. Fyra fel, likt ett onödigt pet som jag varje gång var orsaken till, och som jag därför enkelt kunde rätta till. Detta gjorde att vi blev felfria under alla våra starter på meetinget som skedde i NYRK, vår hemmaklubb. Dock med ett retligt tidsfel i sista klassen, vilket jag bara har mig själv att skylla då jag tog ut svängarna alldeles för väl inne i vår stora paddock.

Meetinget blev vår sista tävling för året. Säsongen upphörde i maj för vår del eftersom jag började ana att något inte stod helt rätt med Oprah. Vi valde då att besöka kliniken, och fick då beskedet att Oprah med all sannolikhet inte skulle hålla för denna sortens ridning, och därför triangelmärkas… Jag blev helt förstörd, men kände någonstans innerst inne att detta ändå inte var slutet(lita alltid på er magkänsla). Så jag tog ledigt från jobbet och åkte upp till vår vanliga veterinär, och där fick vi helt andra direktiv. Gnistan tändes igen och just i detta nuet så känns Oprah bättre än någonsin. Hon är fin att rida och ger mig en fantastisk känsla.

Jag hoppas på 2018. Och min magkänsla säger att detta år kommer innebära stora förändringar för mig. Både vad gäller häst, men också sociala medier/bloggen samt i privatlivet… Spännande, minst sagt! Och ni kommer självklart få följa med på varenda liten grej!

LIN_8197

LIN_8194Oprah behöver fillers i mulen för att fylla ut de där rynkorna… 😉

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title