Galoppombyten on fleek

Oprah var på hugget i dag! Hon hann flyga upp i luften två gånger under skritten på långa tyglar.. Under första flygturen så trodde jag att två naglar lämnade mina förfrusna stackars fingrar, jag vågade inte ta av mig handsken för att kolla efter… Det gjorde hysteriskt ont, men tack och lov så blev det inget blodbad, utan naglarna satt kvar på nagelbädden, hehe. Men hur som helst så kändes hon betydligt bättre i dag, trots att hon var mer i luften än på marken. Hon bockar liksom inte när hon blir laddad, utan hon hoppar rätt upp. Alla fyra benen på en gång… Det är lite lättare att sitta kvar då, för hennes bocksprång är inte nådiga kan jag lova, haha! Hur som helst så gjorde vi rena galoppombyten på rakt spår. Det har ALDRIG hänt förut. Hon var sååååååååååååå duktig och det kändes helt fantastiskt! Så enkelt, så kvickt! Om det bara var en engångsgrej vet jag inte, det återstår att se… Men jag hoppas att polletten föll ner, haha.

Avslutningsvis lämnade vi skogsvägen för att snöra in oss mitt inne i skogen. Det är supernyttigt för fröken Gul! Speciellt i dag när hon var trippig och extremt överladdad. Då fick hon tänka efter för att inte stå på huvudet 😉

Nu är vi på gång guys! Det känns bra!

LIN_8212

LIN_8216_edited-1

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title