Kvällsridning och curbgag

Oprah hade lera enda upp till knäna vid insläppet i dag. Så jag spolade av henne och åkte hem en sväng för att ge benen en chans att torka. Sagt och gjort, för en stund sedan drog jag ut till stallet igen och red mitt gula ånglok. Det fick bli en tur i ridhuset för att känna igenom henne lite mer ordentligt. Hon kändes betydligt mer bärig än i går. Däremot så kändes hon lite stelare i vänstervarvet. Så fort jag ville räta ut henne på yttertygeln så nöp hon fast i inner. Det blev bättre efter uppvärmingen när hon fick galoppera igenom kroppen. Men jag gissar på att hon hunnit dra på sig en del spänningar tack vare balltrampet. Om jag ska gå på magkänslan så känns det som att spänningarna sitter i ryggen, så efter ridpasset masserade jag in hennes rygg och länd med arnika. I morgon kommer hon sedan få gå ett stretchande joggingpass i skogen med följd av en upprepande ”arnika-kur” över rygg och länd. Sen får hon skrittas på söndag och därefter rider jag ett lättare markarbetespass på henne i ridhuset för att se om det blivit någon skillnad.

Det var ingen jättestor skillnad dock, men jag kände ändå att det fanns något där. Utöver detta kändes hon toppen och blev väldigt fin på slutet! Men jag vill att hon ska kännas mjuk och fin från början :)

Hur som helst så har jag beslutat mig för att sälja mitt curbgag. Det är i storlek 12,5 och väääääldigt lite använt. Finns ingen repa på mundelen och allt är i toppskick. Nypris ca 1.400 kronor, jag säljer det för 900(SÅLT). Ni kan läsa om det HÄR. Tänkte även sälja tränset som jag använder bettet tillsammans med.. Ett Ps of Sweden, modell Levade(utgående modell som ej finns att få tag på). Det är modellen utan nosgrimma, i storlek full. Ni hittar bilder på det HÄR. Säljs utan pannband! Tänkte mig 500 för det… Sedan säljer jag även Oprahs swarovskipannband från Futura Riding Gear, storlek full. Vill ha i alla fall 300 kr(SÅLT). Ni kan se bild HÄR.

Hör av er via mejl om ni är intresserade! Ni får förtur innan jag lägger ut grejerna på Facebook :)
Linn-Strelin@live.se

LIN_4299

LIN_4413

LIN_4409

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title