Fredag

Gårdagen avslutades genom att jag blev upphämtad av en kompis för lite film-mys. Vi såg Bright och Frozen, haha.. Och jag måste säga att jag äääälskade Bright. I den filmen finns numera min ”favorit-skurk”, Leilah. Som faktiskt spelas av Noomi Rapace. Hon är så sjuuuukt cool när hon lite badassigt glider in i sin feta bil iklädd i en slimmad kavaj, snyggt hår, höga klackar och med ett gigantiskt vapen i handen. Det är näääästan så att min sexuella läggning sviker, haha!  Jag menar, kolla den lilla gifen här nedan, och sedan kollar ni även på filmen som finns ute på Netflix – ni kan inte annat än att hålla med mig om att hon är sjuuuuuuukt het?!

tumblr_ou62dv3X201qgojgxo1_500

Anyway, sen blev jag hemskjutsad och vaknade upp utvilad i morse. Nu ska jag bege mig till stallet för att rida ut på Oprah. Sen ska jag svänga förbi mina föräldrar i kväll för att klippa klorna på Ella, haha… Hur dagen formar sig utöver detta får vi se! Jag återkommer, såklart! Och innan ni ställer frågan, jag har Mary-Lou Manizer som highlighter på bilden nedan som knäpptes i morse! Folk brukar fråga vad som får mitt ansikte att glänsa, och Mary-Lou Manizer är amaaaaaaazing!

LIN_8155_edited-1

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title