Klapp på axeln

Efter gårdagens bakfylla, där jag inte fick något gjort förutom att rida, så har jag i dag städat upp hela lägenheten in i minsta detalj. Köksgolvet polerade jag förhand med en trasa – fy faaaan. Fasen vad jag gnuggade efter annandagens beerpong… Hade jag haft klinkers så hade golvet glänst, likt solens strålar mot ett swarovskipannband, haha! Den ni! Sen har jag plockat ihop och sorterat alla pantflaskor respektive glasflaskor. Glasflaskorna tar jag med mig till återvinningen i morgon innan stallet… Och ja, vad gjorde jag mer? Hmm, jag tvättade min skinnsoffa och smörjde in den(även barstolarna). Sedan har jag dammsugit hela lägenheten två gånger(jag vet, jag är konstigt). Och så har jag självklart diskat allt som användes under galajet samt plockat ihop det ena efter det andra…

Nu är jag helt färdig och slut i både kropp och knopp… Kom nyss ut ur duschen och har värmt mig lite risgrynsgröt som jag strax ska äta. När gröten är uppäten så ska jag inta sängen med laptopen i knät och kolla ett par avsnitt av The Walking Dead. Sen får jag se vad som händer!

LIN_8001

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title