Baksmälla deluxe

Vilken gårdagskväll/natt! Jag hade kul och det var fantastiskt härligt att kunna få samla ihop sina vänner och tillbringa lite roliga tid ihop innan det blev dags för utgång. Alla kom bra överens och vi drack gott(och lite mindre gott) medan vi spelade spel och pratade om allt mellan himmel och jord. När det sedan blev dags att inta Folket Park i Motala så drog det nog i allas danstrådar. Min vän Henrik var DJ och levererade musik till ett pulserande dansgolv – ett dansgolv där man titt som tätt stötte på gamla bekantskaper som man blev väldigt glad över att få se igen!

Jag, Danai och Viktoria var dem i vårt gäng som stannade kvar längst. Vi drog innan resten av folkmassan började bege sig mot garderoberna, haha… Så vi var hemma tidigt i morse någon gång. Och inte har jag fått någon bra sömn eftersom mina kära vänner bestämde sig för att försöka knuffa ut mig från min egen säng under hela natten… Dalmasen aka Danai tog väl upp 50% av sängytan, medan Viktoria slimmade till sig på typ 35%, och på de ynka 15% låg jag – vajandes över kanten.

”Jag har sovit som en sten i natt” – citerat Danai när hon vaknade. Och ja, det tror fasen det, HAHAHAHA! <3

När vi vaknade i morse så gick vi alla ner till stan och åt brunch på ett fik. Riktigt mysigt och skönt med en promenad! När mina vänner sedan åkte så gick jag och la mig igen, haha… Sen åkte jag ut till stallet lagom till insläppet och red Oprah. Oprah kändes kanonfin, men när jag rider ut i mörkret så blir hon lite spänd. Hon känner sig inte helt tillfreds med den kolsvarta skogen, vilket är förståligt. Så hon dansade på bakbenen ett par gånger när hon blev frustrerad över att hon inte kunde få styra farten – det kan ju komma vargar och bita henne i rumpan när mörkret lagt sig… 😉

Hur som helst… Sen kom jag hem igen och somnade, haha! Så jag har tillbringat den största delen av dagen i sängen. Vilket kanske är ett kvitto på att fröken Linn inte orkar med tre fester på en månad… Ålderstecken, kanske… Nu är det bara nyår kvar och sen ska jag skippa alkohol helt fram till Göteborg Horse Show, hade jag tänkt. Det är inte kul att vara döende dagen efter.. Det blev jag aldrig förr! Usch! Jag längtar efter de spiknyktra tävlingshelgerna med tidiga morgnar. Bring it on 2018!

En sak är säker i alla fall – jag har fantastiska vänner och en underbar häst.

LIN_7975

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title