Annandagsbalen

Förberedelserna är i full gång här hemma. Lägenheten är städad, det sista inför kvällen är köpt, allt står på sin plats och nu är det bara dags för mig att fixa till partylooken. Sen kommer Minna med lite krubb så att jag inte stupar efter första vinglaset. Haha! Efter det ramlar gästerna in, en efter en. Jag har förberett med lite roliga stel och annat bus, eftersom många inte känner varandra. Men man kommer varandra närmare genom lekar! Mitt mål är att alla har nya BFF’s tills det är dags för utgång, haha! Vi kommer dra vidare in till Motala där den årliga Annandagsbalen slagit upp portarna. Kommer bli galet kul med mycket folk!

Vi syns i morgon. Då ska gulen ridas och börja förberedas inför kommande säsong, wohooooo!

LIN_7962

LIN_7961

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title