Hundtricket

Julstressen har satt sina spår… Men nu är jag tillbaka på bloggen efter allt strul och jul – älskar att det rimmar, haha. Min julafton var bra. Den började med att jag vaknade upp i Jönköping, tätt följt av en hotellfrukost på Scandic. Sen åkte jag hem och fixade stallet innan jag begav mig mot nästa julfirande. Efter den visiten avslutades julaftonen hemma hos mamma och pappa. Med mig hem till lägenheten fick jag sedan Ella. Vi varvade ner genom att gå en promenad i stan. Det är såååå fint i Vadstena på julen, faktiskt. Man uppskattar sin lilla stad då. Jättemysig! Sen sov både Ella och jag som stockar i min säng.

Nu dagen efter så har jag ätit frukost hos mina föräldrar, ridit Oprah samt tvättat. Oprah var superduperpigg efter ett par dagars julledigt. Men utöver tåtrippet så kändes hos jättefin! :) Nu ska jag fortsätta tvätta innan det blir julmiddag hos mamma och pappa!

See yaaah! Och btw, är inte min nya lampa JÄTTECOOL?! Fyndade den på Dollarstore av alla ställen! Den passar perfekt i mitt sovrum tillsammans med mitt hästhuvud! 😀 Och ja, vet ni någon annan stans där man kan köpa djurlampor?

LIN_7938

 LIN_7943

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title