Småkaos

Så här dagarna innan jul är det väl alltid kaosartat känner jag… Majoriteten är ute i sista sekund och pressen på den perfekta julaftonen blir allt större och större… Samtidigt finns det dem som känner sig lite extra ensamma under denna högtid, en högtid som förknippas med familj och vänner. Men för alla finns inte dessa två nämnare, och julen blir istället en klump som växer i magen…

Jag hoppas att alla som har vänner och familj uppskattar tiden tillsammans med dem, för snart finns dem inte där. Det märker jag med vår släkt, vi blir mindre och mindre för varje år. Människor lämnar jordytan, men ingen tillsätter något nytt(och jag kommer definitivt inte göra det, heller(he-he-)…). Så det gäller att ta vara på tiden, och vara glad för det lilla.

Så, nu ska jag kila till jobbet… Snart kommer jag även in i bloggrutinen igen. Det blir lite skakigt när saker har strulat!

LIN_7565_edited-1I morgon fyller jag på med fransar och på lördag ska naglarna fräschas upp. Sen är jag fit for fight för lite julfirande! Jul med familj i Jönköping och här hemma, sedan dunderfest med vänner på annandagen! Woop, woop!

blogstats trackingpixel

Comments 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title