Bloggstrul

Förut var det internetstrul… Nu under de senaste dagarna har det varit strul med bloggen istället. Så ja, allt har varit lite knas, haha! Men nu hoppas jag få blogga utan några störningsmoment! Internet är nämligen beställt och bör komma efter jul någon gång.

Under dessa ”strul-dagar” så har Oprah ridits och allt har gått fin fint! Nu ska hon börja joggas lite lätt och sen räknar jag med att vi kan vara någorlunda igång till årsskiftet. Sen hoppas jag kunna komma ut och tävla på henne i mars! Och jag har även hittat en ny klubb att tävla för. Medlemsskap ska lösas och sen avslöjar jag klubben! :)

Jag har även grottat ner mig i en annan förändring som nu kommer ske. Frågor har besvarats och lite grejer måste bli klart innan jag kan ta nästa steg i processen. Med lite flyt blir allt klart i slutet av januari/början av februari.

Och juste… Säg hej till Mille. En hund som mamma och pappa köpte utan min vetskap. Han är riktigt jobbig! En huligan! Hanhundar är verkligen inte min grej, hahahaha…. Stackars Ella som kommer få fostra denna klumpeduns!

LIN_7932

blogstats trackingpixel
Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title