Lördag

Jag kom just hem efter att ha spenderat natten i Mjölby, där vi även hade julbord med jobbet i går. Allt var jättebra! Och jag är faktiskt inte speciellt slut i huvudet i dag, trots allt. Nu ska jag bege mig ut till stallet för att rida ut på Oprah. Sen ska jag och Alvina in till Motala för mat och bio. Hur mysigt?! Sen laddar jag upp för jobb i morgon… Inte alls peppad faktiskt. Men timmarna behövs nu när jag lyckats få ledigt under Gaga och GHS i februari, hehe..

LIN_7484

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title