Fri-YAY

Fredag i all ära! I dag är jag leeeeeeeeedig! Dock är jag uppe med tuppen eftersom hästarna ska släppas ut. Direkt efter utsläppet tar jag en tur på Oprah inne i ridhuset(eller i skogen om underlaget ser bra ut). Sen ska jag även tvätta, eftersom jag har tvättid nu under förmiddagen… När det är gjort så måste jag åka och handla lite innan jag därefter hoppar in i duschen och förbereder inför kvällens julbord med jobbet! Hoppas er fredag blir grym! 😀

Så här mysigt hade jag innan jobbkvällen i går… Tända ljus, vitlöksbröd och nya numret av Ridsport.

LIN_7915

LIN_7924

LIN_7925

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title