Ut i snön

Utan snösulor dansade vi ut i skogen… Skiten från gårdagens hagvistelse fick agera heltäckande sulor, haha! För ärligt, vad gör man om det kommer snö, utan att man hunnit få på sulor? Har ni tips?

Anyway, Oprah var pigg och glad samt tillräckligt stabil för att hålla sig på marken. Hon hade öronen spikrakt framåt och frustade heeeeeeeeeeeeeeela tiden. Hennes enorma glädje över att få bli fysiskt aktiverad igen lyste nog upp skogen, haha! Oprah är en så uuuuuunderbar individ med en enorm personlighet. Fasen vad jag gillar henne. Och fasen vad fin hon är att rida.

Hon såg dock lite frågande ut innan vi begav oss, haha…

LIN_7784

LIN_7776

blogstats trackingpixel
Comments 10
 • Sandra

  Att hälla lite mat/rapsolja i hoven brukar funka bra på våran ponny när vi inte hunnit få på snösulor

  Reply

 • Rebecca

  ”Mjuk” skärbräda från typ biltema!! Fungerar finemang som snösulor. Enkla att sätta i och enkla att ta ur. Lägg en sko på och måla efter insidan av skon. Skär eller klipp sedan en liiten bit utanför det målade. Böj lite och tryck till så klickar de i skorna. Man kan också klippa ur en bit för strålen om man vill men då upplever jag att de lossnar enklare. Värt att testa iaf kanske

  Reply

 • Emma

  Man skaffar snösulorna i god tid, så slipper man ditt bekymmer. Kommer snö varje år. Förstår inte hur hästmänniskor alltid skyller på att ”man inte hann sätta på dom”.

  Reply

  • Linn Ztrelin Post author

   Jag vill inte att Oprah ska gå runt med snösulor i lerig hage under fem veckors tid innan snön bestämmer sig för att komma sista veckan innan ny skoning ;kr

   Reply

   • Anonym

    Min hovslagare avrådde mig från att sätta i sulor när jag ville ”vara förberedd” eftersom det ligger och nöter på hoven och det i sin tur kan bidra till hovbölder. Skärbräda tipset lät toppen! Det ska jag prova.

    Reply

 • Johanna

  Ikea har mjuka tunna plastskärbrädor som är jätte smidiga att klippa ur och sätta i hoven!

  Reply

 • Lina

  Bor i norra Sverige och för att få bort snösulorna ska man trava men helst galoppera. kan kännas lite läskigt men då spricker snön i hovarna har just nu bara traktbrodd på mina och inga sulor och det vi har varit ute och galopperat på snötäckta grusvägar utan problem eller halka :)

  Reply

 • Marielle

  Hade inte Hööks kommit med någon form av snösula man klämmer dit? Inte testat den dock… har testat stearin och tycker inte det funkade alls, inte olja heller!

  Reply

 • Sofia

  Polarpads har jag kört med i typ 5 år nu. De kan du sätta på och ta bort efter behov. Det enda som behövs är att du har fyra broddhål på varje sko.

  De har fungerat superbra på alla hästar jag haft det på så absolut värt att testa! :)

  Reply

 • Jenni

  Vad fin hon är i rosa :)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title