Snart julhelg…

Halva jobbveckan avbetades i går och nu återstår bara kvällen och morgondagen innan jag får två dagars ledighet. På söndag kommer jag sedan jobba igen, övertid. Annars skulle jag ha varit ledig hela helgen inklusive fredag. Men men, i natt sov jag så förbaskat dåligt. Ländryggen värkte lite, som den kan göra emellanåt(sviter från ridolyckan). Så jag avstod dagens ridning, något som tog emot lite… Men men, Oprah dör inte. Men själva igångsättningsprocessen blir lite utdragen pga varje oplanerad vila. Dock har jag, som tidigare nämnts, inte bråttom med Oprah. Men det hade självklart varit kul om jag kunde hålla min tidsplan.

Jaja, på fredag vankas julbord med jobbet! Tätt följt av en lördag med lite sämre mående, I guess. Och som jag nämnde här ovan så blir det jobb på söndag. Jag måste samla på mig massa extratimmar så att jag kan ta mycket kompledigt i februari. För dels så är det Gaga, vilket gör att jag måste ta ledigt typ tre dagar. Sedan är det även Göteborg Horse Show, vilket även här innebär att jag måste ha ledigt tre dagar. Förhoppningsvis kan alla mina sparade extratimmar fylla ut dem dagarna. Men jag ska höra med min chef i dag och be om ledighet i god tid.

Och som rubriken lyder – SNART JUL! Vafasen hände där liksom?! Tiden går såååå fort! Dock är jag redan klar med alla presenter 😀 Och vi får väl se hur julhelgen blir.. Den 22 är jag ledig och kommer troligtvis inte göra något alls(förutom det gamla vanliga). Sen under förmiddagen den 23 så ska Sam fixa mina naglar innan jag styr bilen mot Jönköping för att fira jul. Jag stannar över natten och åker sedan hem igen på julafton för att fira jul med mamma och pappa. Sen antar jag att det blir lugnt på juldagen… Det KANSKE blir så att ett par vänner kommer hit, och då ska vi dra ut på Annandagsbalen i Motala den 26! Det skulle vara jäääääättekul! Annandagsbalen är en stor fest som arrangeras vare år! Och ja, sen får vi se – jag kanske jobbar under mellandagarna. Min nyår är därefter helt oplanerad! Antingen firar jag den hemma hos mamma och pappa, eller så hittar jag på något annat.

Hur ser eran julhelg/nyår ut?

LIN_7886_edited-1

LIN_7907

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title