Klädbloppis

Jag skulle behöva rensa ur min garderob betydligt mer än jag gjort inser jag nu efter flytten.. Men dessa plagg är de enda av något värde. Skulle ni vilja köpa, skicka ett mejl med plagget som RUBRIK. Då kan jag lättare hålla koll på min inkorg! :) All betalning görs via swish och du som köpare får stå för fraktkostnaden.

Linn-Strelin@live.se


 

4River Island
River Island kappa med fuskpäls. Pälsen går att ta bort. Det har kommit liiiite brun utan sol på kragen. Inget som syns när man har den på och den går säkert bort i tvätten eller med lite såpa. Storlek 12, passar dig som har 36/38.

Pris 250:-


 

3Zara
Kappa från Zara. Storlek S. Passar dig som har 36/38.

Pris 250:-


2Missguided 1
Luvtröja från Missguided. Storlek 38. Passar även 36.

Pris 150:-


 

1Missguided 2
Luvtröja från Missguided. Storlek 38. Passar även 36.

Pris 100:-

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title