Lugn och fin

Oprah höll sig på marken i dag och kändes väldigt mjuk och fin i hela kroppen. Då underlaget var fryst i skogen så beslöt jag mig för att känna på henne i ridhuset. Rida lite på böjt spår etc… Det fanns inget att anmärka, utan hon kändes precis lika fräsch som innan det tråkiga balltrampet. Kul! I morgon hoppas jag kunna skritta ut henne i skogen. Jag har lovat mig själv att aldrig rida två pass i rad i ridhuset på Oprah. Inte för att hon inte tycker det är kul, utan för att jag snarare tror att det är bäst för henne rent fysiskt. I och med hennes bakknän så ska hon inte harva runt på en ridbana, utan hon ska ridas mycket ut – rakt fram. Så då har jag satt det som en tumregel att aldrig rida i ridhuset två dagar i sträck.. Med undantag för snöstorm, haha…

IMG_2542Nöjd och glad häst efter det lilla passet! :)

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title