Vildhäst

Mitt internet har fortsatt att strula… Men nu håller jag mina tummar för att det ska fungera fläckfritt! Jag måste verkligen skaffa internet till lägenheten, men jag har inte fått tummen ur att göra det… Hur som helst, i går red jag Oprah för första gången sedan balltrampet och hon kändes jättefin. Vi fick sällskap av min kompis och hennes häst vilket gick toppen. Oprah kunde skritta – något som hon inte kunde i dag… I dag beslöt jag mig för att skritta till mamma och pappa. På vägen dit gick det bra. Hon var ju lika pigg som i går, men möjligtvis någon grad värre. Het, skulle jag nog nästan vilja påstå att hon var. Men hur som helst så fick hon massa morötter av mamma när vi väl var framme. Där stod hon som den ängel hon ville framställas för att inte göra min mamma nervös, haha… När vi sedan skulle rida i väg igen så kunde man nästan tro att mamma sprutat in någonting i morötterna. För vi hann endast komma 50 meter innan hon la i väg i en bockserie, med en mildare stegring som ett flashande avslut…. Hon var skogstokig under resten av ritten. Jag fick trava henne lite för att få henne på andra tankar. Det räcke för att hålla henne något sysselsatt. Men min önskan hade varit att kunna skritta henne en hel vecka. Dock inser jag nog att jag får krydda skrittpassen med inslag av korta bitar i trav. Nu ska hon ju trots allt inte sättas igång efter en långdragen senskada, utan för ett litet balltramp…………

Oprah känns i varje fall superfräsh samt extreeeeemt glad! Det är så kul att sitta på henne!!!!!!

Under den kommande veckan får hon gå väldigt lugnt. Mestadels skritt i skog men också med lite travinslag. Veckan efter det kommer hon få joggas och under nästkommande ökas intensiteten successivt. Allt detta för ett litet tramp på ballen! Men jag är glad över att ha en så känslig häst som Oprah, det känns tryggt, liksom.


På tal om annat… Jag kommer inte hinna göra en spraytan denna vecka, och jag skulle gärna vilja bli brun igen innan helgen… Har ni tips på någon brun-utan-sol produkt som är lätt att applicera samt ger en jämn och brun färg? Så gott som luktfri?

LIN_7792

LIN_7804_edited-1Blicken hon gav dörren innan vi skulle ut på tur… Hon kokar redan här ihop dagens ridpass…

blogstats trackingpixel

Comments 8
 • Cornelia

  Härligt att ni (snart iaf) är på gång igen! Ang BUS – har aldrig spraytannat mig (för snål hehe) men har testat rätt många BUS-produkter, och ST Tropez bronzing mousse är heeelt klart bäst! Kan inte exakt namn men en mousse från St Tropez är det du ska ha, haha. Köp deras handske till, då blir resultatet ännu jämnare! Den ger jättefin naturlig färg som inte fläckar eller blir ojämn, torkar fort och luktar så lite en BUS kan göra. Jag tar på den på kvällen, sover och duschar av på morgonen. Brukar ta på ett lager, låta torka lite och köra ett till, men det beror ju på hur brun man vill bli. Funkar även toppen i ansiktet! Där brukar jag dock fega och skölja av innan natten 😉 Tycker även den bleknar snyggt och är lätt att fylla på också. Ja du märker att jag är frälst! Enda minuset är att den är typ dyrast men den är värd det! Har inte testat någon som är i närheten,har tipsat flera kompisar om den som också är kära. Varsågod för världens längsta tips, man skulle kunna tro att jag var sponsrad haha (i wish)

  Reply

 • Amanda

  Oprah är alltid så ren och fin!

  Reply

 • Annie

  St tropez bronzing mousse, utan tvekan. Bästa BUSen jag någonsin provat. Blir inte fläckig och torkar relativt snabbt. Ger en brun färg, inte orange. Med deras handske till blir det supersnyggt!

  Reply

 • Amanda

  Vita liberata är den enda jag kör med, smörjer in massor på kvällen. Man ser helt galen ut, sover (tänk på att det fläckar, jag brukar krypa in i nått slit och släng påslakan ) och sen duschar av överflödet på morgonen. Helt klart bästa jag använt!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title