Sista uppladdningen

Jag vet inte vad det har varit med mig den här veckan. Men jag har haft en konstig känsla i kroppen. Inte varit pigg, orkeslös samt känt mig allmänt nere rent psykiskt. Jag har vaknat upp två gånger, i mitt sovrum, men gripits av känslan av att inte veta vart jag är. Men uppenbarelsen har kommit inom några sekunder. Dock sjukt konstig. I dag vaknade jag upp och morgonfodrade hästarna samt släppte ut dem. Sedan kom jag hem och åt frukost. Jag frös massor och beslutade mig för att sätta mig i sängen och blogga. Men jag somnade med datorn och kameran i knät och vaknade upp nu…. Det gör jag heller aldrig… Jag kan vanligtvis aldrig somna när jag väl har vaknat mitt på dagen. Så, så konstigt. Men nu när jag vaknade upp så kände jag mig sååååå mycket bättre. Nu ska jag städa lägenheten, göra mig något att äta, skicka paket, handla och sedan ut till stallet för att ta in hästarna igen.

I kväll ska jag bara fokusera på bloggen. Jag vet hur min kommande vecka ser ut och ska strukturera upp livet efter det.

LIN_7716

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title