Torsdag

Som vanligt så tryter motivationen till bloggen när Oprah inte går att rida.. Men hon ser bättre och bättre ut för varje dag. Och jag har beslutat mig för att släppa ut henne i hage på lördag. Då kommer jag kunna ha full uppsikt över henne eftersom jag har helgjouren.

Vad har jag gjort i dag då? Tja, jag släppte ut hästarna i morse. Sedan har jag hunnit tvätta lite schabrak(vi får väl se vad mina grannar i lägenhetshuset säger om det, he-he-he..). Nä, men jag får köra tvättmaskinen en gång utan tvätt, så att det inte blir sura miner… Detta är ju liksom nackdelen med att bo i en hyresrätt och inte få installera egen tvättmaskin i lägenheten… Folk gnäller på allt och alla. Jag har väl den synen att om man inte tål andra människor – då kanske man inte ska bo i lägenhet, haha… Visst, jag gillar inte att bli väckt av barnskrik mitt i natten. Men det är inte så att jag tänker klaga hos hyresvärden, för det är trots allt jag som valt att bo här(och ja, jag är fortfarande sur över att Securitas kom klockan 11 en fredagkväll när vi spelade sällskapsspel)……. Det ska bli såååå spännande att se vad som händer när jag har inflyttningsfest nästa helg, haha! Dock ska vi dra vidare runt tiotiden, men innan dess kommer det bli mycket skatt…

Nä ni, nu ska jag kolla på Det Stora Hoppet, läsa senaste numret av Ridsport samt fortsätta tvätta. Ses i morgon! 😀

LIN_5630

blogstats trackingpixel
Comments 4
 • Amanda

  Bättre att bo på landet 😉

  Reply

 • Marielle

  Själv skippar jag bloggen helt den här helgen och spenderar dagarna i Stockholm och kollar hästar på Friends kommer hålla mig till uppdateringar på Instagram ❤

  Reply

 • Martina

  När du ska ha inflyttningsfest är tipset att sätta upp lapp i trappuppgången ett par dagar innan. Förklara att ni ska ha inflyttningsfest men att planen är att ni ska ”dra vidare” vid tiden X. Och sen såklart lämna telefonnummer eller säga att det är ok att knacka på eller lägga en lapp i brevinkastet (om du har sådant). Folk verkar ju tyvärr oftast vara för blyga att gå och säga till, men ger man dem anonyma alternativ kanske det är bättre.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title