Det går åt rätt håll

Oprah haltar mindre och mindre för varje dag och balltrampet gör jag noggrant rent med en barntandborse, haha! Tanken är att låta henne komma ut i hage på torsdag. Men vi får se. Jag kanske väntar till helgen. Det beror helt på om hon har puls eller inte.

Hur som helst, tack snälla för era kommentarer på hundinlägget! Jag har fått lite att tänka över och fundera kring.

Just nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar… Jag tog lite sovmorgon i morse och fick det därför ganska stressigt nu under förmiddagen. Stallet nöttes av på någon timme och gymmet betades av på 40 minuter.

Direkt när jag käkat klart så är det dags att förbereda inför jobb! Hinner inte skriva något mer inlägg tyvärr, men jag har en del på g! :)

LIN_7599

LIN_7600

blogstats trackingpixel
Comment 01
 • Siri

  Hur tänker du angående käkremmar?
  Tänker eftersom Antares har det men inte PS-tränsen.
  Jag tycker själv att dem är en bra säkerhetsgrej, om man inte spänner allt för löst.
  vilka delar på ett träns tycker du egentligen är nödvändiga? Märker du nån skillnad på Oprah när du rider utan nosgrimma än med?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title