Autofokus vid filmning

Jag läser aldrig manualen… Och manualen har jag även tappat bort… När jag söker på nätet så hittar jag inte någon info som hjälper mig…

Så, jag frågar här…

Är det NÅGON som vet hur jag får igång filmning med AUTOFOKUSERING på min Nikon D610?!

Untitled-1

blogstats trackingpixel
Comments 2
 • My Hall Hansson

  Nikon har en app (manual viewer 2) där man kan ladda ner alla manualer, riktigt smidigt! :)

  Reply

 • Clara

  Har inte provat själv men detta är en tanke.
  Prova hålla nere fokusknappen nere till vänster den som sticker ut vid FX ”skylten” tror jag det är. Sen tror jag det är den bakre scrollern (annars prova den främre men tror den ändrar fokuspunkterna men kanske att den ska stå på 3D eller något där) du ska rulla på tills den står på AF-C. Det betyder ju att den ska följa om man håller inne vid fotografering tänker om det betyder att den följer vid filmning men det är värt att prova kanske! 😀

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title