En sådan söndag

Jag har hunnit med att ta emot hovslagaren för att kolla Oprahs hov, nästan färdigställa tre maskintvättar, diskat, gjort matlådor inför kommande arbetsvecka, städat samt blogga. Woho! Jag känner mig som en riktig tant! Hahahahahaha! 😉 Det som återstår att göra är Oprahs stallsysslor samt åka och köpa en mjuk barntandborste(rengöra hennes balltramp med). Sedan har jag tänkt sticka i väg till gymmet och därefter sätta mig i lugnt och ro med bloggen som prio. Massa inlägg ska förberedas till kommande vecka! Nu börjar jag få lite struktur på livet tack vare att jag slipper tvåskifta på jobbet. Nu går jag ÄNTLIGEN ständig kväll, woho!!!

Under nästa vecka tänkte jag kolla och införskaffa en TV, och innan det måste jag ta tag i internet! Ett bredband ska beställas, med andra ord. Och med det så kommer jag även börja vlogga igen! :)

LIN_7504

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title