Uppdatering – Oprah

Förlåt om jag varit lite frånvarande. Men jag fokuserar så mycket på Oprah nu och blev faktiskt riktigt nedstämd i går. Oprah har känts fantastiskt fin att rida, hoppade kanon senaste hoppträningen, var jättefin i kroppen hos equiterapeuten och såg bra ut i munnen hos tandläkaren. Allt har liksom fått flyta på ett litet tag, men inte tillräckligt länge… När hon inte ville stå på benet i går så trodde jag verkligen att det var kört. Men efter en diskussion med kliniken på andra sidan luren och med en sms konversation från min hovslagare så beslutade jag mig för att ha is i magen.

I dag stod Oprah på hoven medan hon krafsade i luften med det ”friska” benet. Det gjorde hon inte i går, då kunde jag inte ens kratsa den ”friska” hoven eftersom hon då hade varit tvungen att lägga tyngd på den skadade.

Hon haltade även mindre, betydligt mindre.

Jag bytte det våtvarma omslaget och ställde in henne på boxen igen. I morgon bitti kommer Oprahs hovslagare för att leta efter en eventuell hovböld. Det är lite därför som vi lagt det våtvarma omslaget – så att en hovböld ska bli lättare att lokalisera. Skulle våran hovslagare inte hitta något så är det kliniken som gäller.

Min magkänsla säger hovböld, inte spricka. Håll tummarna!

LIN_7621

LIN_7624

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title