Work it

Jag gillar såååååååå inte snö och kyla… Det har kommit lite, lite snö här – men alldeles för mycket… Fattar ni vad jag menar, haha? Hur som helst, Oprah får skrittjobbas inne i ridhuset i dag, om det nu mot förmodan inte skulle vara halkfritt i skogen(jag insåg att jag inte hade några broddar kvar i min broddlåda, hehe). Sen är det dags för gulingen att joggas lite för att sedan återgå till normal träning om en vecka igen.

Nu ska jag slänga i mig denna frukost, åka ut till stallet, rida, samt senare dra till jobbet. Vi hörs!

…och nej. Noccon dricker jag inte nu, den tar jag med mig till stallet, haha!

LIN_7452

LIN_7456

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title