Spänd som en fiolsträng

Oprah var helt hysterisk under förmiddagen! När jag gick in i hagen för att hämta henne så var hon inte sen med att grimasera och skruva ihop sig… Allt för att visa sin åsikt gällande snöfallet, haha.. Oprah är precis som mig, hatar snö och allt som kommer ner från himlen… Så ja, hon gjorde en hint till mig om att hon hellre hade velat stå inne i boxen i dag! 😉 Men det går icke, speciellt inte när man beter sig så som hon gör… Hon var riktigt på tårna när jag ledde ner henne till ridhuset. Och väl där inne var hon hur spänd som helst… Direkt när jag satte foten i stigbygeln och slängde över benet så for hon i väg i en 180 graders vändning, för att sedan pipa i väg i slängtrav med svansen i vädret, haha… Helt otroligt att jag lyckades sitta kvar… Jag fick faktiskt jogga henne två varv innan jag kunde bryta av till skritt och låta henne gå i den gångarten.

Hon kändes jättefin när ”stissigheten” la sig. Det ska bli skönt att få börja arbeta henne ordentligt nästa vecka igen. Hon behöver få galoppera…

LIN_7594

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title