Soffan med stort S

I lördags kom min soffaaaaaaaaaa! WOHOOO! Jag har läääääängtat efter den såååå länge!!! Eller mja, den kom faktiskt tidigare än väntat, vilket är positivt! 😀 Tack SE Möbler för GRYM service! Det är hos dem jag köpt min säng, mina kristallampor och nu min soffa + soffbord. OTROLIGT bra service och bemötande! Och ja, produkterna är galet coola, snygga och med fantastisk kvalité.

Nu när soffan och soffbordet är här så är det dags för mig att leta TV, samt skaffa internet till lägenheten. Vi får se om jag kan få tag i någon TV under black friday. Får jag inte det så kommer en TV köpas underhelgen i alla fall… Sen är det dags för vardagsrummet att inredas! Det är trots allt bara vardagsrummet kvar nu! Köket, hallen och sovrummet är så gott som klart. Det är bara gardiner som saknas!

Jag trodde ju att jag skulle få samma golv i vardagsrummet som det är i de resterande rummen i lägenheten… Det gråa, fina, ni vet? Men hyresvärden hade missförstått mig. Så jag kommer inte få något nytt golv över… Lite småsurt, men jag går i tankarna om att köpa ett eget golv med klicksystem från exempelvis Rusta. Det kan jag ta bort om jag ska flytta sen, liksom. För listerna sitter en centimeter ovanför golvet typ… Samlar smuts… Då kan jag lika gärna lägga på ett klickgolv över. Ska se om det är möjligt!

Hur som helst, det blev en hel del kartonger att slänga, haha! Och tyvärr lyckades jag inte få någon helbild på soffan. Och bilderna är tagna när den fortfarande är lite smutsig efter vårt kartongfifflande, hahaha!

LIN_7510

LIN_7513

LIN_7527

LIN_7536

LIN_7538

LIN_7539

LIN_7544

LIN_7546

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title