Fredagsmorgon

Morning yaaaaaallll! Jag vaknade upp betydligt bättre i nacken i dag efter att ha gått och lagt mig med lite hästliniment. Dock sitter stelheten i, men jag känner mig tillräckligt bra för att dels kunna prestera på jobbet och dels ställa upp på övertiden i morgon. När jag kommer hem i dag så ska även SE Möbler komma hit och leverera lite grejer. Vad exakt vet jag inte. Antingen så är det min soffa(SNÄLLA SÄG ATT DET ÄR DEN) eller så är det mina resterande lampor. Vi får se! Sen ska jag även ut till Oprah. Stackaren har boxvila i dag eftersom hon sprutades med IRAP i går. Jag kommer bara ta ut henne i ridhuset för en lite promenad.

Vi hörs senare i kväll hörrni!

LIN_7451

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title