Tisdag it is

Tisdag för mig betyder jobb, sen däckbyte på lastbilen, sedan jogging på Oprah och sist, men inte minst, jobb igen. Jag har ett inlägg som jag ligger och filar på, det handlar om att erkänna sina misstag. Åtminstone för mig själv… Misstag som man lärt sig av, men som är tråkiga, då man utsatt någon annan för något negativt – om ni förstår? Hur som helst så hoppas jag kunna publicera det inlägget till helgen, om inte tidigare :)

Nu vill jag bara att min hand ska läka… Sedan funderar jag på att göra en ny tatuering… Men den kommer bli så galet synlig, så jag vet inte riktigt om jag vågar, haha…

LIN_7354

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title