Inleder med fullt ös

I dag inleds min sista dagvecka på jobbet. Sen börjar jag äntligen att arbeta ständig kväll. Vilket betyder 14:30 – 00:00, måndag – torsdag. Ledig fredag, lördag och söndag. Om jag inte väljer att hoppa in och jobba övertid när det behövs. Övertiden läggs 16 – 22 på fredagar. Det ska bli så skönt… Äntligen kunna rida när det är ljuuuuuust på vardagarna.

Anyway, efter jobbet i dag så är det fullt ös som gäller… Hem, mocka, släppa in hästar, fixa Oprah, pipa i väg till Nordsjö. Min tränare har kommit hem från sin semester så i dag är det äntligen dags för ”hoppträning” igen. Woho! Efter träningen ska Oprah även bli behandlad. Min tränare Jill kunde inte kolla igenom henne ordentligt under förra behandlingen, då Oprah nyss hade blivit behandlad i bakknäna på kliniken. Så hon var lite öm! Därför blir det skönt att få henne ordentligt kollad innan veterinärbesöket på torsdag.

Oprahs veckoplanering:
Måndag – träning för Jill
Tisdag – uteritt
Onsdag – markarbete
Torsdag – vila(tandlänkare & IRAP)
Fredag – skritta ut
Lördag – skritta ut
Söndag – jogga ut

Oprah får ta det lite lugnt efter IRAP-behandlingen. Men röra på sig måste hon.

DSC_0651

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title