Hoppträning och behandling

Oprah njöööööt i kväll! Tänk om man kunde ta hand om sig själv lika bra som man gör med sin häst, haha.. Hur som helst så får Oprah en guldstjärna. Jag åh andra sidan blev lite handlingsförlamad under ett par tillfällen. Får skylla på ringrosten, haha. Nej men känslan var bra, och den kan nu bara bli bättre! Och som vanligt så lämnade jag Nordsjö med en själ fylld av motivation och inspiration. Det var även skönt att Oprah kändes fin i kroppen när Jill gick igenom henne. Hennes problemområde är bogarna, men för första gången i världshistorien så kändes hon avslappnad i det området. Eller ja, hela hästen kändes så gott som avslappnad om jag förstod Jill rätt(weeeeeiii). När Oprah sedan fick akupunktur och magnettäcke så gick ögonen nästan igen, haha! Hon brukar aldrig bli så avslappnad. Men allt känns väldigt positivt! Jag ser såååå mycket fram emot kommande år. Både vad gäller träning och tävling, samt få tillbringa tid tillsammans med min underbara häst!

Nu är det dags för mig att ta tag i min egna träning igen. I och med flytten och allt därtill så har jag inte haft tiden. Men nu jäklar ska både Oprah och jag blir starka och smidiga(skoja, jag kommer aldrig bli smidig, mvh spel som en pinne)!

Untitled-1

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title