Söndagskväll

Tända ljus, Kartellen i högtalaren och min iMac som lyser upp köket där jag sitter bredvid barbordet… Så avslutar jag min veckan, en vecka som passerat alldeles för fort… Oprah gick återigen klockrent under kvällens tur i skogen. Den helt underbara ridkänslan verkar vara här för att stanna. Åtminstone får jag hoppas det! Hon har aldrig känts så här fin att rida, någonsin. Och jag funderar och funderar på vad det är som fått henne att tvärvända och börjat kännas så här pigg och fräsch. I dag red jag nämligen på nathebettet, och fick samma känsla som på det nya bettet… Alltså kan jag utesluta att det handlar om mitt nya shiresbett. Istället blir jag mer och mer inrutad på att det är Primero Total, alltså det nya fodret, som börjat göra sitt…

Hmm, vi får se. Jag ska testa lite olika grejer underveckan och lovar att återkomma till er under nästa veckas slut på den biten! 😉

DSC_0351_edited-1

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title