Tid, tid, tid

Gårdagens övertid gick snabbt, kändes det som i alla fall! Jag har verkligen inget emot att jobba – trivs så himla bra. Och just nu behöver jag jobba lite extra, så jag kan tjäna in komptimmar. För ja, i februari kommer jag behöva ta ut mycket ledighet… Dels så ska Gaga uppträda i Globen, och dels så är det Göteborg Horse Show. Hotellet till GHS är redan bokat nu också! Så vi drar dit på torsdagen och åker hem på måndagen! Tack gode gud att jag lyckades övertala de andra att slagga över till måndagen, det blir så himla tröttsamt att åka hem på söndagkvällen efter tävlingarna annars, haha! 😉

Hur som helst, i dag nalkas markarbete på gulhästen och mina föräldrar kommer även hit för att ”fira” min födelsedag som var i måndags.

linnisFoto: Johanna Blixbo

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title