Friyay – övertid

Vilken UNDERBAR fredag! JAG HAR FÅTT SOVMORGON! Hur ofta händer det liksom? Typ aldrig! Men det var skönt, riktigt skönt. Nu har jag smält i mig lite kanelknäckebröd och en Nocco = redo att inta stallet och rida ett markarbetespass på min gula prinsessa. Sen nalkas jobb. Jag ska nämligen jobba övertid… 16-22 it is! Och ja, det behövs. För vet ni vad jag gjorde nu? Jag beställde tränset från Antares… Huvudlaget beställde jag i full, nosgrimman i x-full och pannbandet med brun stingrocka(det pannbandet som jag har på mitt andra Antares).

Tror det blir toppen! Jag är såååååå förväntansfull på att få testa det! Oprah älskar ju nackstycket. Jag ska försöka fota bilder i dag så ska ni få se skillnaden mellan Antares och PS… 😉

LIN_6936I brist på bilder får ni denna. Och nej, det var inte meningen att den skulle tas i detta ögonblick. Skulle rätta till håret och vips togs en helvetevaddrygduserutbild.

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title