Magisk

Oprah har verkligen känts maaaaaagiskt fin under våra två senaste ridpass nu. I dag var hon rena drömmen. Så fantastiskt pigg och fräsch, men samtidigt extremt känslig. Jag måste vara stilla, min hand måste vara extremt följsam och mjuk. Mina magmuskler har fått pumpa under dessa ridpass, haha… Men shit, shit, shit vad fin hon är! Jag vill att denna känsla ska hålla i sig, hela tiden. Jag trodde verkligen inte att en häst med hennes exteriör kunde kännas så här. Hon har aldrig upplevts så här att rida någonsin tidigare. Och vad kan det bero på, är min enorma fundering?! Foderbytet? Bettet? Frågan är ännu obesvarad. Men ge mig någon vecka så ska jag förhoppningsvis kunna komma med ett utlåtande…

Nu ska jag leva på känslan och drömma mig bort till tävlingsbanan – vi hörs!

Jönköping

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title