Antares Precision

Detta är en wantie nu… Ett till träns från Antares… Och som ni vet så är Oprah lite speciell när det kommer till träns, då hon inte kan ha vilken nosgrimma som helst på grund av hennes överbett. Pullar eller ingen nosgrimma alls har därför varit hennes bästa alternativ. Men denna y-nosgrimma från Antares gör mig så hiiiiiimla nyfiken. Den liknar en blandning av PS of Sweden High Jump och Micklem. Det förvirrande här är att Oprah går toppen på High Jump, men groteskt på Micklem. Så frågan är, köpa eller inte? Det är så himla jobbigt att byta bett mellan de olika tränsen hela tiden, så det hade varit skönare med ett till träns, och då en annan nosgrimma att variera mellan.

I-landsproblem, I know… Ska höra lite med tandläkaren nästa vecka.

BR10P_WEB

MUS10P_2

blogstats trackingpixel
Comments 9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title