Nytt bett

Detta bett blev mitt när jag besökte Sharpman under helgen som var. Jag har hunnit rida på det två gånger. Ett pass i ridhuset och ett pass ute i skogen. Och vad ska jag säga… Än så länge ääääälskar jag det! Oprah verkar trivas toppenbra! Bettskivorna är också toppen. Men jag har sett att det finns delade åsikter om dem, men det beror väl på hur mycket man rider med handen… 😉 I mitt fall fungerar det toppen, då jag vill rida med så lite hand som möjligt, något som alla egentligen borde eftersträva…

Men men, tummen upp för detta bett! Ringarna verkar hålla Oprah lite sysselsatt, faktiskt. Hon suger väldigt bra på det, men blir inte tung i handen för fem öre. Detta bett är även smalare än mina andra. Så det verkar hon också uppskatta – tar inte upp för mycket plats i munnen.

LIN_6736

LIN_6741

LIN_6738

blogstats trackingpixel
Comments 9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title